Verslag van maandag 8 juli t/m donderdag 18 juli

19-07-2019

Beste ouders/verzorgers,

Wat een bijzondere laatste 2 weken hebben wij gehad; het waren weken van feest vieren,  opruimen, afscheid nemen en welkom heten…

Afscheid hebben we genomen van de kinderen van groep 2, omdat zij volgend schooljaar naar groep 3 gaan. Wij wensen hen heel veel plezier in groep 3! Van dit afscheid maakten wij een gezellig pannenkoekenfeest. Mmm….wat waren die super lekker! Alle ouders, die geholpen hebben met bakken en/of serveren: dank je wel!

We hebben afscheid genomen van juf Nesrin. Wat heeft zij ons enorm geholpen en wat heeft ze veel leuke dingen met de groep gedaan. Wij wensen haar veel succes en hopen dat ze volgend schooljaar nog eens een keertje bij ons langs komt.

Ook hebben wij afscheid genomen van juf Nawal en meester Kevin. Zij hebben stage gelopen in onze kleutergroepen. Wij wensen hen heel veel succes. En natuurlijk hebben wij ook afscheid genomen van groep 8. We mochten zelfs naar de musical kijken. Wat was dat leuk!

Wij hebben tijdens het wen-uurtje al kennisgemaakt met een aantal nieuwe kinderen, die zowel in groep 1 als groep 2 na de zomervakantie zullen instromen. Wat gezellig dat jullie bij ons op school komen; van harte welkom! 

En wat is er enorm veel schoongemaakt de afgelopen weken! Alles ziet er weer heerlijk fris uit. Iedereen, die een handje heeft meegeholpen, heel erg bedankt!!!

Ook onze groepsouders Sandra, Ilonka, Kim en Bianca willen wij bedanken voor hun hulp het afgelopen schooljaar. Daar waren wij enorm blij mee!

Dan wensen wij jullie allemaal natuurlijk een hele fijne zomervakantie!

 

Maaike en Elise

Oktober-november 2019

11-11-2019
Lees verder

De koningsspelen

12-04-2019
Lees verder