Lisidunahof & groep 8 van de Bongerd 2023

28-12-2023

Aantal korte verslagen van kinderen uit groep 8, die op bezoek zijn geweest bij Lisidunahof in de periode sept-dec 2023:

Een paar kinderen van de Bongerd gaan bijna elke vrijdag naar Lisidunahof, ongeveer 6 kinderen. We gaan dan vanuit school met de fiets daar naartoe. Dan splitsen we op in twee groepen. Dan gaan we bijvoorbeeld leuke spelletjes doen, bakken, met een bal over de tafel rollen. Allemaal leuke dingen dus, waar de bewoners blij van worden!
Fenna

Op vrijdag gingen en een paar anderen ik naar Lisidunahof. We gingen sjoelen, darten en een spel met kaarten waar vragen op staan. En ook was de beweegtafel er en daar hebben we mee gespeeld, de bewoners en ik. Ook gingen we ballonnen prikken, postzegels sorteren en met bloemen knutselen. Dat was ons bezoek aan Lisidunahof.
Just

Op vrijdag gingen vijf kinderen en ik naar Lisidunahof. Toen we aankwamen werden we begroet door de begeleider en in twee groepen van drie kinderen gesplitst en we werden in verschillende woongroepen geplaatst. Het groepje waar ik in zat kreeg drie soorten ballen ( een strandbal, een zachte bal en een iets hardere bal). We kregen de opdracht om zelf spelletjes te verzinnen om met de bewoners te doen. We hebben bedacht om over te gooien, te schieten en te koppen. Alle bewoners die meededen waren heel actief bezig en hadden veel plezier.
Myrte 

Hallo allemaal, welkom bij het bericht van Bram. Dit was mijn avontuur bij Lisidunahof (zorg thuis voor ouderen) en dit hebben wij gedaan. Eerst gingen we van school weg om een uur of tien. De fietstocht was zeker zwaar ,want er stond wind. Toen we waren  aangekomen werden we gelijk goed verwelkomd door Mark(onze Lisidunhofbegeleider). Toen gingen we naar de woongroep waar we naartoe moesten. Daar kregen we gelijk drinken. We konden kiezen tussen drie spellen: de beweegtafel, vragenquiz en het darten ballenspel. Het was zeker gezellig. Dit was mijn bericht over de Lisidunahof.
Bram