Welkom op de website van de Bongerd!

Van harte welkom op de website van basisschool de Bongerd. 

Wij zijn een openbare school. Wij hebben oog voor ieder individu en bieden ieder individu de mogelijkheid zich te kunnen ontwikkelen. Er is sprake van wederzijds respect en een goede relatie tussen het kind en de leerkracht.

Ons didactisch handelen wordt gekenmerkt door de uitgangspunten van Doordacht Lesgeven. Dit instructiemodel wordt in de groepen 1 t/m 8 ingezet en is een vorm van interactief lesgeven. Bewegend leren neemt een belangrijke plek in binnen ons onderwijs. We stimuleren kinderen tot zelfstandig werken en samenwerken. 

Een enthousiast, hecht en betrokken team werkt met veel plezier op de Bongerd. Betrokken bij de ontwikkeling van de kinderen en enthousiast voor schoolse en buitenschoolse activiteiten. 

Basisschool de Bongerd is gehuisvest in MFC Atria aan de Asschatterweg. Basisschool Kla4 en kinderopvangcentrum Humankind zijn medegebruikers van het gebouw. Ook de kinderboerderij Dierenvallei behoort tot Atria. Op ons terrein staat tevens een sportzaal welke de Bongerd intensief inzet.

Kijk rustig rond op de website voor praktische informatie, nieuws en nog veel meer.

 

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op via het contactformulier, e-mail of telefoon.

 

Vriendelijke groet,

Esther Dubbeld

Open dag - 13 maart 2024

Op woensdag 13 maart is het mogelijk om de Bongerd te bezoeken voor een kennismaking en rondleiding. U kunt tussen 9 en 12 uur binnen wandelen op een door u gekozen tijdstip. 

Ter info: Wij hebben helaas geen ruimte meer voor leerlingen geboren in 2020 of 2021 (vanaf 2022 is er weer ruimte). Voor zij-instromer is beperkt plek, hiervoor verzoeken wij u via e-mail contact op te nemen. 

Agenda